keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Shoppailuvinkki: Mall of Scandinavia

Tukholmassa ollessani vierailin ruotsalaisen serkkuni opastuksella Mall of Scandinavia- nimisessä ostoskeskuksessa. Kyseinen ostoskeskus on avattu vain vähän aikaa sitten, marraskuun puolivälissä, ja sen kyllä huomasi. Pinnat kiilsivät lattiasta kattoon ja liikkeiden näyteikkunat olivat korkeita ja näyttäviä. Kauppakeskuksessa oli monia tunnettuja ja vähän tuntemattomampiakin liikkeitä, ruokapaikkoja sekä elokuvateatteri.

Kuva lainattu http://tmrw.se
Ostoskeskus sijaitsee Solna-aseman vieressä, joten sinne on erittäin helppo mennä julkisilla. Me menimme ostoskeskukseen kuitenkin autolla, ja sekin oli vaivatonta hyvien parkkitilojen takia. Parkkihalliin saapuessamme huomasin hauskan tavan muistuttaa asiakkaita missä kerroksessa tai millä alueella heidän autonsa sijaitsevat. Parkkihallin eri alueiden seinät ja pylväät oli maalattu eri väreillä, itse saavuimme parkkihallin pinkkiin osaan. Mielestäni tämä oli kekseliäs tapa saada asiakkaat muistamaan autonsa sijainti paremmin. Suomessa olen törmännyt vain numeroituihin alueisiin esim. B3, jolloin tämä numero ei jää niin muistettavasti päähän kuin verkkokalvoille piirtyneet kirkkaan pinkit seinät.

Kuva lainattu www.mallofscandinavia.se

Saapuessamme itse ostoskeskukseen, oli näkymä näyttävä. Vaaleat portaat laskeutuivat päänsisäänkäynniltä suurelle vesialtaalle ja rakennus oli erittäin avara ja miellyttävä paikka tehdä ostoksia. Satuimme paikalle juuri COS-myymälän avajaisten aikaan, jolloin liikkeeseen astuessamme meille tarjottiin omenamehua lasipulloissa ja niihin kirjoitettiin pienet laput nimillämme varustettuna. Niinkuin aina ulkomailla, molempien nimet menivät tavauksesta huolimatta kuitenkin väärin, mutta mielestäni tämä oli kiva tapa markkinoida uutta liikettä ja saada asiakkaalle tervetullut olo heti kättelyssä.



Kuva lainattu http://nordicpropertynews.com
Kokonaisuudessaan suosittelen vierailemaan tässä ostoskeskuksessa. Oman elämäni aikana en ole vielä yhtä hienoon ostoskeskukseen törmännyt. Tämä ostoskeskus on hyvä paikka vierailla jos aikaa on rajallisesti ja haluaa, että kaikki tarvittava on saman katon alla. Kosmetiikkaostoksia varten löytyi mielestäni hyvin liikkeitä, esimerkiksi KIKO, jota en Tukholman keskustassa huomannut.




Tästä linkistä ostoskeskuksen omille verkkosivuille: http://mallofscandinavia.se/

- Reetta Kaskela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti