keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Laura Mercier

Tutustuimme Laura Mercierin tuotevalikoimaan Nordiska Kompanietin vierailun aikana. Laura Mercier on perustanut nimeään kantavan sarjan 1990-luvulla. Kyseessä on amerikkalaisen meikkitaiteilijan luoma meikkisarja, joka valmistaa meikkien lisäksi meikkivälineitä ja ihonhoitotuotteita. Tämä merkki ei ole kuitenkaan rantautunut vielä Suomeen, ja se oli täysin uusi merkki myös meille.


Laura Mercier on siis tunnettu merkki Ruotsin lisäksi 27 muussa maassa. Nordiska Kompanietin vierailullamme myyjä kertoi, että suomalaisilla on kiinnostusta tuotteita kohtaan ja he ovat potentiaalisia asiakkaita. Markkinapotentiaalia siis voisi löytyä Suomesta. Merkin pahin kilpailija on meikkitaiteilija Bobbi Brown, jonka tuotteita jo löytyy Suomesta.

Laura Mercierin valikoimassa on meikkejä monipuolisesti huulista kulmakarvoihin, sekä ihonhoitotuotteita vartalolle ja kasvoille. Lisäksi löytyy hajuvesiä. Laura Mercierille tärkeää on täydellinen ja luonnollinen lopputulos.

Meikkitaiteilijan mielestä kauniin meikin salaisuus on tasainen pohjustus. Se antaa pysyvän ja kestävän lopputuloksen meikille. Tuotteissa on huomioitu ihon kosteutus esimerkiksi arganöljyllä. Jokaiselle ihotyypille löytyy monipuolisesti eri meikkivoidesävyjä. Tuotteissa on huomioitu myös skandinaavinen vaalea ihonsävy.

Laura Mercierin pakkausten ilme on hyvin yksinkertainen, eikä se mielestämme oikein erotu muista kosmetiikkatuotteista. Lisäksi tuotteet ovat melko arvokkaita, joten kohderyhmää Suomessa olisivat mahdollisesti hyvin toimeentulevat naiset.

Laura Mercierin myyjä oli hyvin palveluhenkinen ja kertoi meille mielellään tuotteista. Lisäksi hän antoi meille yhteystietonsa, että voimme ottaa häneen yhteyttä Laura Mercieriä koskevissa asioissa.
Pääsimme kokeilemaan tuotteita: sävyttävää päivävoidetta, poskipunaa ja peiteväriä. Tulos oli kaunis ja luonnollinen.

Ehkä tulevaisuudessa meillä on oma Laura Mercierin liike Suomessa.


Tehnyt: Terhi Tolonen, Laura Tevä & Niina Heikkinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti