keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Finska kosmetika i Acadermia mässan


Kuva lainattu: https://dermoshop.com

Varmasti monelle tuttu kosmetiikan verkkokauppa Dermoshop Oy yllätti ainakin itseni olemalla esillä myös Ruotsin Acadermia-messuilla, vaikka tänä vuonna yritystä ei I love me messuilla nähty edellisvuoden tapaan. Kuten moni on jo aiemmissa kirjoituksissaan todennut, näkyi Ruotsissa selkeästi enemmän kosmetiikkakauppoja, kuin Suomessa. Monet ruotsalaisyritykset ovat myös saapuneet vahvasti jäädäkseen Suomalaiseen katukuvaan. Näistä esimerkkeinä ekskursiollakin moneen otteeseen mainitut: Kicks-ketjut, Ikea, Clas Ohlson ja H&M. Mielestäni tämän vuoksi oli erittäin hienoa nähdä vientimarkkinointia myös toiseen suuntaan.


Lyhyesti Dermoshop Oy:stä. Dermoshop Oy on suomalainen verkkokauppa, joka valmistaa ja myy Dermosil-merkkisiä tuotteita. Dermosilin tuotteita on yhteensä yli 300 ja tuotevalikoimaan lukeutuu ihon-ja hiustenhoitotuotteet, meikit ja ravintolisät. Dermosilin pääkonttori sijaitsee pohjanmaalla Korsnäsissä, lähellä Vaasaa. Samaisessa toimipisteessä tapahtuu myös tuotteiden kehittely. Dermoshop Oy on perustettu jo vuonna 1988, ja verkkokauppa heillä on ollut jo vuodesta 1996.
Kuva lainattu: https://dermoshop.com

Palatakseni vielä siihen, että todella yllätyin kuullessani Dermosilin olevan Acadermia messuilla, oli vielä yllättävämpää, kun tutkin tarkemmin yritystä. Minulle selvisi, että heidän tuotteitaan myydään Ruotsin lisäksi myös Virossa, Latviassa ja Venäjällä. Yrityksen nettisivuilta ilmenee, että heillä on noin 100 000 aktiivista asiakasta. Itselleni tuli yllätyksenä, kuinka suuri yritys Dermoshop Oy oikeastaan onkaan.
Messuilla Dermosililla oli melko iso ja avara paikka. Heillä oli muutamia tuotteita myytävänä paikanpäällä, arvonta ja lisäksi he jakoivat pieniä settejä, jotka sisälsivät Dermosilin pieniä testerinäytteitä. Asiakaspalvelijat tulivat innokkaasti tervehtimään heti pisteelle saapuessa ja tunnelma pisteellä oli hyvä ja tervetullut.




Hanna Lehtosaari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti