keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Nordiska Kompaniet

Vierailimme Nordiska Kompaniet (NK) tavaratalon kosmetiikkaosastolla Hamngatanilla 26.11.2015. NK sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla Tukholmassa.

Kosmetiikkaosasto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, katutasolla. Siellä on myös lukusustuotteita, vaatteita, koruja ja tuoksuja niin miehille kuin naisillekkin. Kaikki suurimmat merkit, kuten Lancome, Versace, Dior, Chanel ja La Mer olivat hyvin esillä. Myös muutamia Suomessa tuntemattomia merkkejä kuten Maison Margiela, Agonist ja Molton Brown. Hintoja oli niukasti esillä.

Tuotteiden esillepano oli runsasta ja hyvin perinteistä, mutta osastolla oli paljon lahjapakkauksia johtuen vuoden suurimmasta juhlasta, eli joulusta. Poikkeuksen teki ainoastaan Le Merin pisteellä oleva pieni akvaario. Tuotteet olivat kuitenkin hyvin esillä ja valaistuksella korostettiin hyvin myynnissä olevia tuotteita. Tunnelmaa loi taustamusiikki. Tuotteita oli paljon ja eri merkkien pisteet olivat todella lähekkäin. Esimerkiksi pyörätuolilla tai lastanvaunuilla ei pääsisi osastolla liikkumaan. Valokuvaus oli paikoin kiellettyä. Henkilökunta oli hyvin palveluhenkistä, mutta ei kuitenkaan liian innokasta. Vastauksen sai aino kysyttäessä.

Odotuksemme olivat hyvin korkealla NK:ta kohtaan kuulemamme perusteella. Se oli ikävä kyllä luultua pienempi. Kaiken kaikkiaan Nordiska Kompanietin kosmetiikkaosasto oli kuitenkin hyvä ja monipuolinen.


Kirjoittanut: Terhi Tolonen, Laura Tevä & Niina Heikkinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti