tiistai 1. joulukuuta 2015

Kosmetiikkaliike Rituals

Hejsan alla!  
Kuten aiemmissa postauksissa on todettu, Tukholma on melkoinen paratiisi kosmetiikkaostosten tekemiselle - sieltä löytyy tavarataloja ja kosmetiikkaliikkeitä joka lähtöön. Kosmetiikkaostoksilla Tukholmassa kannattaa ehdottomasti poiketa liikkeeseen nimeltä Rituals.

Rituals on alunperin hollantilainen yritys, jonka tuotteisiin kuuluu kosmetiikkaa sekä esimerkiksi tuoksukynttilöitä ja huonetuoksuja kotiin. Ideana yrityksen taustalla on pyrkimys muuntaa jokapäiväiset rutiinit ylellisiksi rituaaleiksi - tästä myös nimi Rituals juontaa juurensa. Tuotteisiin, niiden tuoksuihin ja ainesosiin on otettu vaikutteita itämaisesta kulttuurista. Liikkeiden sisustus on myös itämaistyylinen kirsikankukkineen ja buddhapatsaineen. 
Ritualsilta löytyy erilaisia tuotesarjoja, joissa on käytetty samoja raaka-aineita tai tuoksuja, kuten Sakura ja Laughing Buddha -tuotesarjat. Tuotteiden raaka-aineina on käytetty esimerkiksi orgaanista riisimaitoa ja appelsiiniuutetta. 


Käyntiä Ritualsin liikkeessä voisi melkeinpä sanoa elämykseksi, sillä liikkeet on sisustettu tyylikkäästi ja ilmassa leijuu erilaisten itämaisten tuoksujen sekoitus. Asiakkaille tarjotaan myös yrttiteetä maisteltavaksi. Hauska yksityiskohta liikkeessä oli myös se, että normaalisti hajuvesien haistelemiseen käytetyt paperiset tikut oli korvattu itämaiseen teemaan sopivasti viuhkoilla. Ritualsin liikkeestä löytyi myös kodin sisustukseen tarkoitettuja kauniita tasseleita, joiden tarkoituksena oli huonetuoksujen lailla tuoda raikasta tuoksua kotiin.


Med vänliga hälsningar,
Liisa och Terhi ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti