lauantai 28. marraskuuta 2015

Mietteitä Acadermia messuilta


Vierailimme Acadermia messuilla perjantaina sekä lauantaina. Messut koostuivat kolmesta eri aihealueesta, jotka olivat kauneus, terveys ja fitness. Aiheet tukivat hyvin toisiaan ja sopivat samaan aikaan järjestettäviksi. Kauneuspuolella oli erilaisia näytteilleasettajia sekä luentoja.

Osallistuimme kolmelle luennolle:

Olaplex on tour:

Luennolla käsiteltiin uutta kampaamoissa tarjottavaa palvelua ja tuotteita, joita käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen yhteydessä.
Luento oli ruotsiksi, mutta onneksi esittelijä puhui aika selkeästi ja mukana ohjelmassa oli video englannin kielellä tuotteiden kehittelijöistä ja heidän tarinastaan. Esittelijä oli hyvä puhumaan ja myymään tuotteita.

New! Probiotic anti-aging skincare:

Luento oli englanniksi, joten sitä oli hieman helpompi seurata. Esittelijä oli itse aika vakuuttava ja kertoi hyvin kuinka probiootit ihonhoidossa vaikuttavat ja miksi niitä tulisi hyödyntää. Luento herätti paljon ajatuksia.

SOS - Save our skins - the wake up call:

Luento herätti paljon keskustelua estenomien keskuudessa ja oli aika mielenkiintoinen. Luennoitsija luennoi hyvin ekologisen kosmetiikan ja elämän puolesta.

Luennot olivat messujen parasta antia ja pääsimme tutustumaan uusiin tuotesarjoihin, kuten Maria Åkerberg sekä True. Luentoja oli runsas valikoima, joten kaikille varmasti löytyi jotain mihin osallistua. Oli mielenkiintoista kierrellä eri näytteilleasettajien luona ja vertailla tuotteita. Muutamilta pisteiltä sai jopa ilmaisia kokeilutuotteita mukaan. Verrattuna Helsingissä järjestettäviin i love me - messuihin myynnissä olevia tuotteita oli hieman niukemmin, mutta valikoima oli kuitenkin aika laadukas. Muillakin messualueilla riitti nähtävää ja oli kiva, että aiheet tukivat hyvin toisiaan.





Ilmaisnäytteitä messuilta





-Anna ja Vilma








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti