lauantai 28. marraskuuta 2015

Daisy Beauty Bag

Hej allihopa,

Pääasiallinen agendamme Tukholmassa oli käydä Acadermia-messuilla. Itse ostin lippuni jo etukäteen, sillä halusin toiselle messupäivälle VIP-lipun, jota vastaan messuilta sai mukaansa kauneuslehti Daisyn Beauty Bagin. VIP-lippu maksoi 460 kruunua, kun taas normaalilippu kustansi 160 kruunua.

Daisy Beauty Bagissa oli luonnollisesti uusin Daisy-lehden numero, Cicamedin vartalovoide, Dermosilin kasvojenpuhdistusvaahto, Clarinsin Wonder Volume Mascara, Cuccio Colour -kynsilakka, Bio Sculpture -minikynsiviiloja, M Picautin Exfoliating Peel Mask ja Filorgan Meso+ -hoitoseerumi. Kosmetik-lehden uusimman numeron nappasin mukaan messuilta. Ehdinkin jo testata suurinta osaa Beauty Bagin tuotteista, joten tässä tulee tuomio.

Cicamed Body Tangerine Vanilla

  • Tuotteessa ei ole lainkaan INCI-listaa, buu. Lyhyt tuoteseloste kuitenkin lupaa vartalovoiteen ravitsevan ihoa. Orgaaninen kookosöljy, sheavoi ja kaakaovoi tarjoavat kuulemma pitkäkestoista kostetusta. Lause on harhaanjohtava, sillä kaikki luetellut aineet ovat todellisuudessa ihoa pehmentäviä aineita - eivät humektantteja tai ihoa kosteuttavia aineita. Tuote sisältää myös aloe veraa ja E-vitamiinia.
  • Voide jättää hieman tahmaisen ihotuntuman ja haisee aivan lasten hammastahnalta! Haju vei todellakin ajatukset lapsuuteen ja ällömakeisiin hammastahnoihin. Tästä tuotteesta en pitänyt, enkä myöskään kokenut saaneeni tätä tuoteselosteen lupaamaa pitkäkestoisesti kosteutettua ihoa.
Dermosil kasvojenpuhdistusvaahto
  • E- ja B-vitamiineilla sekä merileväuutteella rikastettu mieto vaahto. Sopii hyvin myös herkälle iholle.
  • Pidän vaahtomaisista meikinpuhdistusaineista ja tämä olikin erittäin tarpeellinen tuote tähän hetkeen, kun yritin selviytyä reissusta pelkillä meikinpuhdistusliinoilla. Vaahto irrotti meikit tehokkaasti ja pesun jälkeen iho tuntui puhtaalta ja sileältä. 
  • Suomalainen tuote, kotimaista pitää suosia!
Clarins Wonder Volume Mascara
  • Intensiivinen, musta ripsiväri. Varsinainen ripsiväri vaikuttaa hyvältä; tuote ei varissut päivän aikana, eikä väri myöskään levinnyt. Harja puolestaan on mielestäni mitätön pötkylä, mutta sopii varmasti erittäin luonnollista lookia haluavalle. Itse tuskin käytän tätä harjaa, koska se ei tee minulle mitään - käytän kyllä ripsivärin, mutta toisen harjan kanssa.
Cuccio Colour -kynsilakka
  • Cuccion kynsilakat ovat laadukkaita ja kestäviä, siksi luotankin kyseisen merkin tuotteisiin. Olen jo miltei kahden vuoden ajan huoltanut kynteni Detailed Beauty Nails -salongissa, jossa myös suositaan Cuccion tuotteita. Sävy on nimeltään Recharge Your Battery, joka on kaunis pastelliroosa.
Bio Sculpture -minikynsiviilat
  • Näistä minulla ei ole mitään sanottavaa. Kuusi kappaletta pieniä, karheita kynsiviiloja. Mielestäni melkoisen turhia ja epäkäytännöllisiä.
M Picaut - Exfoliating Peel Mask
  • Ruotsalainen tuotemerkki
  • Tuote sisältää tyrnimarjaa, jojobaöljyä ja järviruokoa
  • Ihan hyvä tuote, kuorinta viimeisteli hyvin kasvojen puhdistuksen. Tuote on melko hellävarainen ja sen voikin jättää kasvoille vaikuttamaan noin kymmeneksi minuutiksi. Tätä voisi varmasti käyttää vaikka päivittäin. Itselleni tämä tuote ei riitä kuorinnaksi, koska odotan ihoni olevan kuorinnan jälkeen pehmeä kuin vauvan pylly. Ei tullut sitä vauvanpyllyefektiä, ei jatkoon.
Filorga - Meso+ Absolute wrinkle serum
  • Filorga on merkkinä vahvasti kytköksissä esteettiseen kauneudenhoitoon - tuotteissa käytetään paljon samoja aineita, esimerkiksi kaikki sarjan anti-age-tuotteet sisältävät hyaluronihappoa. Harmi, ettei hyaluronihappo imeydy ihoon suuren molekyylikokonsa vuoksi. Tuoteselosteessa jopa viitataan hyaluronihappoinjektioihin, vaikka ihonhoitotuotteissa hyaluronihapon funktio on vain kosteutta sitova. Tämä varmasti johtaa monia kuluttajia harhaan.
  • Tuote sisältää myös retinolia, millä voi olla positiivisia vaikutuksia ihon kimmoisuuteen. A-retinoli on ainut kosmetiikan raaka-aine, minkä on todettu tehostavan kollageenin tuotantoa ihon pinnalle levitettynä.
  • Tämä tuote on minulle entuudestaan tuttu. Tuote on tarkoitettu ikääntyvälle iholle, joten itselläni tämän seerumin taika ei peilistä välity. Seerumi jättää iholle tahmaisen, omasta mielestäni hieman epämiellyttävän tunteen. Myös tuoksussa olisi parantamisen varaa, sillä se on aika tunkkainen. Tuoksussa on jotain samoja viboja kuin etanavoiteessa.
Kokonaisuudessaan  Daisy Beauty Bag oli minulle hienoinen pettymys; olisin toivonut löytäväni aivan uusia ja ihmeellisiä kosmetiikkatuotteita, mutta niitä ei nyt löytynyt. Itse valitsisin Beauty Bagiin myös hieman laadukkaampia tuotteita. Ennemmin vähän hyvää kuin paljon keskinkertaista. Onneksi VIP-lipun hinta ei kuitenkaan ollut päätähuimaava. Lempparituotteeni olivat Cuccio Colour -kynsilakka sekä Dermosilin kasvojenpuhdistusvaahto, näitä tuotteita varmasti käytän jatkossa. Toki käytän muutkin tuotteet pois, mutta enpä usko erityisemmin niistä nauttivani. Kynsiviilat nakkasin jo roskiin. 

Vaikka pidänkin yllätyksistä, jättäisin seuraavalla kerralla Daisy Beauty Bagin ostamatta ja sijoittaisin ne ylimääräiset 300 kruunua johonkin sellaiseen, mistä varmasti pidän. On myös hyvä muistaa, että nämä arviot perustuvat täysin omiin mielipiteisiini ja erityisesti kosmetiikassa kokemukset ovat hyvinkin yksilökohtaisia. 

Tack och adjö!

xx Riina



Daisy Beauty Bagin sisältö




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti